Rubbermaid

Slim Jim Rim Caddy Kit, Rubbermaid

Slim Jim Rim Caddy Kit, Rubbermaid

Klik afbeelding om te vergroten

Slim Jim Rim Caddy Kit, Rubbermaid

Slim Jim Rim Caddy Kit, Rubbermaid
Alles-in-één schoonmaakkar en afvalinzamelaar van hoogwaardig kunststof voor het opbergen en vervoeren van gangbaar schoonmaakmateriaal.

sku: V210238556

Meer van: Rubbermaid

€ 225,00
exclusief : 21% btw.
Voorraadproduct
(direct leverbaar)

Levertijd: 2 a 3 werkdagen
ProductInformatie

Alles-in-één schoonmaakkar en afvalinzamelaar van hoogwaardig kunststof voor het opbergen en vervoeren van gangbaar schoonmaakmateriaal. Discreet, compact, ergonomisch en slank waardoor de kar gemakkelijk te manoeuvreren is in kleine ruimtes en slechts beperkte opslagruimte nodig is. De ergonomische handgreep zorgt voor comfortabele wendbaarheid. Het systeem is koppelbaar waardoor tevens geschikt voor het efficiënt inzamelen van gescheiden afval. Ideaal voor commerciële omgevingen waar de ruimte beperkt is of waar veel mensen passeren. Het mobiele reinigings- en afvalinzamelingssysteem bestaat uit: - Slim Jim Rim Caddy met geïntegreerde blikhouder, speciale haken en opbergcompartiment (geel) - 87 liter Slim Jim Container met luchtsleuven (zwart) - Dolly met kunststof koppelstuk - Brede haak, materiaalclip, ophanghaken

SLIM JIM van Rubbermaid

Slim Jim Rim Caddy Kit, Rubbermaid komt uit de serie SLIM JIM van Rubbermaid.

Het Slim Jim systeem is de ideale oplossing voor het gemakkelijk verzamelen en scheiden van afval. De bijhorende deksels in verschillende kleuren en openingen zijn verwisselbaar. Onderstel los verkrijgbaar voor eenvoudige verplaatsing. Het Slim Jim systeem is bijzonder geschikt voor gebruik in de horeca. Sterke afvalbakken gemaakt uit LDPE. In twee maten verkrijgbaar. Geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

bekijk alle 168 producten uit de serie SLIM JIM van Rubbermaid
€ 225,00

Eerder bekeken producten